OVER FAMILY Stolwijk

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Stolwijk

Blijf gezellig eten bij Family Stolwijk of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Stolwijk ben je altijd welkom, in ons authentieke vestiging serveren wij graag de lekkerste Family gerechten. Doudou He staat samen met zijn Family team klaar om je van een heerlijke lunch of avondmaaltijd te voorzien.  

Doudou He: “Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Vanuit Eegdeman zijn er natuurlijk een aantal recepten die we nog steeds graag voor jullie bereiden. Zo kan je nog altijd genieten van de ambachtelijke kruidenboter, heerlijk bij de varkenshaas saté en vind je ook de huisgemaakte kaassoufflé, nog altijd op het menu. 

Daarnaast kunnen wij ook de Family's favorieten premium burgers zeer aanbevelen. Bestel er een portie krokante friet bij en je hebt direct een heerlijke maaltijd. Deze zijn in korte tijd al erg populair geworden in Stolwijk en omstreken. Wil je liever wat extra groente? Ga dan voor onze royale maaltijdsalades. Vlak ook onze schnitzel en cordon blue niet uit, deze zijn echt verrukkelijk. Van lunch tot diner, je kunt altijd bij ons terecht.  

Uiteraard hebben wij ook aan de kinderen gedacht, wij hebben een speciaal kidsmenu voor hen, zo is bestellen bij Family Stolwijk ook voor hen een feestje.  

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?  

“Onze persoonlijke favoriet is toch wel de cordon blue met friet, geniet ervan in ons eethuis of bestel het voor thuis.”  

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Stolwijk staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion